Monday, 12 December 2011

result



12.12.2011 tengah malam MAS cek result dengan semangat tapi berdebar hehe. tapi hampe sbb result tidak gempak.. emr bila lah MAS nak dapat result yg gempak .. keputusan sem nie sgt memalukan sbb apa yg d target semua'y xdapat.. entah usaha sem nie sgt lain dari yg lain sbb MAS beljar besungguh-sungguh.. sungguh lah sgt tapi time paper human computer sempat lagi aq p mandi kolam haha.. enjoy dgn budak DNS,,, time 2 entah lah xsmngat nak belajar sbb nak fikir nak balik kan.. 
Tapi xpalah MAS berjanji pada diri MAS supaya sem 5 n sem 6 nie akak berusaha bersungguh-sungguh dah xnak dah ambil remeh temeh..sbb mama MAS kata"klo kakak(MAS) berjaya kakak(MAS) juga yg senng sbb mudah cari kerja."...

selamat membaca!!!!

1 comment:

  1. zayiey pon tgh berdebar tunggu result nih..huhu

    ReplyDelete